Expert Recruitments Greece

Expert Recruitments, a prominent Recruiting Agency in Dubai,

Στελεχωση ανθρωπινου δυναμικου

Η "Expert Recruitments" είναι ένα από τα κορυφαία γραφεία προσλήψεων, εγκεκριμένο από το Υπουργικό Παράρτημα Οικονομικής Ανάπτυξης και το Υπουργείο Εργασίας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων με την επωνυμία "Expert Labor Supply Services" στο Ντουμπάι και εγγεγραμμένο ως "Expert Recruitments" στην Ινδία υπό το Υπουργείο Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων. Εξυπηρετούμε εταιρείες στη Μέση Ανατολή, την Ινδία και την Ευρώπη μέσω των περιφερειακών μας γραφείων που βρίσκονται στο Ντουμπάι, την Ινδία, τη Ρουμανία. Mε μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε το άνοιγμα του περιφερειακού μας γραφείου στην Ελλάδα. Προσφέρουμε λύσεις προσλήψεων για μόνιμες ή προσωρινές θέσεις, συμβάσεις ή αναθέσεις έργου. Οι εταιρείες με τις οποίες συνεργαζόμαστε κυμαίνονται από μικρομεσαίες επιχειρήσεις έως εταιρείες παγκόσμιου κύρους, καθώς και κυβερνητικούς οργανισμούς στην Ινδία, την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή. Τώρα και στην Ελλάδα!

Yπεύθυνη Προσλήψεων:
Μαρία Κ. Τερμεντζόγλου
maria@expertrecruitments.com
00306989125672

Σχετικά με εμάς:
Η αποστολή μας:

Η Expert Recruitments, ένα κορυφαίο Πρακτορείο Πρόσληψης στο Ντουμπάι, έχει καθιερωθεί ως ηγέτης στον τομέα της Εύρεσης Ταλέντων και των Υπηρεσιών Προσωπικού. Διαθέτοντας την έγκριση του Τμήματος Οικονομικής Ανάπτυξης και του Υπουργείου Εργασίας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, εξυπηρετούμε πελάτες από το 2013, παρέχοντας υψηλής ποιότητας λύσεις πρόσληψης προσαρμοσμένες στις συγκεκριμένες ανάγκες των πελατών μας στη Μέση Ανατολή και την Ευρώπη. Λειτουργώντας υπό την επωνυμία "Expert Labor Supply Services" στο Ντουμπάι και εγγεγραμμένοι ως "Expert Recruitments" στην Ινδία υπό το Υπουργείο Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων, έχουμε στερεώσει τη θέση μας ως έμπιστος συνεργάτης στις υπηρεσίες στελέχωσης προσωπικού. Με στρατηγικά τοποθετημένα γραφεία σε Ντουμπάι, Ινδία και Ευρώπη (Ρουμανία και Ελλάδα), εξυπηρετούμε αποτελεσματικά πελάτες σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, την Ινδία και την Ευρώπη, παρέχοντας εξαιρετικές προτάσεις και προσωπικό για τη στελέχωση επιχειρήσεων και όχι μόνο.

Οι υπηρεσίες μας:

Το εκτενές φάσμα των υπηρεσιών μας καλύπτει όλες τις πιθανές εναλλακτικές εργασίας, συμπεριλαμβανομένων των μόνιμων προσλήψεων, προσωρινής απασχόλησης, εργασίας με σύμβαση, προσωρινών θέσεων και ανάθεση έργου. Διαθέτουμε την τεχνογνωσία και τους πόρους για να επανδρώσουμε τους πιο κατάλληλους υποψηφίους για τους πελάτες μας. Είτε πρόκειται για μικρομεσαίες επιχειρήσεις, παγκόσμιες εταιρείες ή οργανισμούς του δημοσίου, συνεργαζόμαστε στενά με άτομα από την Ινδία, την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή για να καλύψουμε τις μοναδικές απαιτήσεις του καθενός πελάτη μεμονωμένα.

Στην Expert Recruitments, κατανοούμε ότι η εύρεση του κατάλληλου εργαζομένου είναι κρίσιμη για την επιτυχία οποιασδήποτε οργάνωσης. Με την εκτενή γνώση μας στον κλάδο και μια συνεκτική βάση δεδομένων εξειδικευμένων αναζητήσεων εργασίας, διαθέτουμε τις δυνατότητες για τον εντοπισμό του τέλειου υποψηφίου για κάθε θέση. Μετά από μια δεκαετία σκληρής δουλειάς και την εμπειρία μας στον τομέα της Πρόσληψης, δεσμευόμαστε να παρέχουμε τις καλύτερες λύσεις πρόσληψεις σε διάφορες κατηγορίες εργασίας.

Το ιστορικό μας μιλά από μόνο του, και περηφανευόμαστε για τη δυνατότητά μας να παρέχουμε αποτελεσματικές υπηρεσίες αναζήτησης στελεχών, υπηρεσίες προσωπικού και εξωτερικής παροχής εργαζομένων. Βοηθούμε τους πελάτες μας να βελτιστοποιήσουν το προσωπικό τους, να βελτιστοποιήσουν τις λειτουργίες τους και να ενισχύσουν την παραγωγικότητά τους μέσω των αξιόπιστων και αποδοτικών διαδικασιών.Συνεργαζόμενοι με την Expert Recruitments, οι οργανισμοί μπορούν να επικεντρωθούν στους κεντρικούς στόχους τους, έχοντας εμπιστοσύνη ότι οι ανάγκες τους σε θέματα στελέχωσης είναι στα πιο ικανά χέρια, στην EXPERT RECRUITMENTS. ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΤΟΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ:

Κατασκευές/εργοτάξια:

Ο τομέας της κατασκευής βρίσκεται σε άνθηση σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή. Αυτός ο τομέας προσλαμβάνει χιλιάδες εργαζομένους κάθε χρόνο τόσο από την τοπική αγορά όσο και από ασιατικές χώρες. Οι σύμβουλοί μας έχουν εκτενή εμπειρία στην πρόσληψη για κατασκευαστικές εταιρείες. Προσλαμβάνουμε από θέσεις εργασίας εργατικού επιπέδου έως και θέσεις διευθυντικού επιπέδου τόσο τοπικά όσο και από το εξωτερικό. Ενώ οι διευθυντικές θέσεις προσλαμβάνονται τοπικά, οι εργάτες και άλλες εξειδικευμένες κατηγορίες προσλαμβάνονται από το εξωτερικό μόνο.

Έχουμε ένα ισχυρό δίκτυο πρακτορείων σε Ινδία, Πακιστάν, Μπανγκλαντές και Νεπάλ για την πρόσληψη εργατικού δυναμικού, είτε πρόκειται για ειδικευμένους εργαζομένους είτε για ανειδίκευτους. Τα γραφεία μας στην Ελλάδα είναι πλήρως εξοπλισμένα για να διενεργούν δοκιμαστικά sessions ώστε να μπορείτε να αξιολογήσετε την τεχνική γνώση των υποψηφίων πριν τους επιλέξετε.

Φροντίζουμε για την πλήρη διαδικασία της καμπάνιας πρόσληψης από το εξωτερικό, από τα εισιτήρια των αντιπροσώπων μέχρι τη διαμονή στο ξενοδοχείο, τον χώρο συνέντευξης και όλες τις νομικές διατυπώσεις στη χώρα υποδοχής.

Έχουμε προσλάβει επιτυχώς περισσότερους από 5000 εργάτες στον τομέα της κατασκευαστικής. Η ομάδα μας είναι πλήρως αφοσιωμένη στο να βρίσκει τους κατάλληλους υποψηφίους με τις απαραίτητες τεχνικές δεξιότητες για τους πελάτες μας στον κατασκευαστικό τομέα.

Διαχείριση Εγκαταστάσεων και Υπηρεσίες Ασφαλείας

Ο τομέας της Διαχείρισης Εγκαταστάσεων αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους εργοδότες στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα αλλά και σε Ευρωπαϊκές χώρες όπως η Ελλάδα.. Η ομάδα των έμπειρων συμβούλων μας έχει τοποθετήσει χιλιάδες άτομα προσωπικό στη Διαχείριση Εγκαταστάσεων για τους πελάτες μας σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή και στην Ευρώπη. Για αυτόν τον τομέα, προσλαμβάνουμε τόσο τοπικά όσο και από το εξωτερικό, όπως – Ουγκάντα, Κένυα, Γκάνα, Νότια Αφρική, Ανατολική Ευρώπη, Αίγυπτο, Μαρόκο, Ινδία, Νεπάλ, Σρι Λάνκα κ.ά. Οι σύμβουλοί μας στη Διαχείριση Εγκαταστάσεων διαθέτουν εκτενή εμπειρία στον τομέα, τοπικούς πόρους, παγκόσμια δίκτυα και εκτεταμένη εσωτερική βάση δεδομένων υποψηφίων, προκειμένου να προσλάβουν για εσάς τον κορυφαίο εργαζόμενο στον τομέα της Διαχείρισης Εγκαταστάσεων και της Ασφάλειας. Προσλαμβάνουμε υψηλά εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό σχετικό με τη διαχείριση εγκαταστάσεων από διάφορες χώρες της Ασίας και της Αφρικής. Όταν πρόκειται για πρόσληψη εργατικού δυναμικού από το εξωτερικό για τη διαχείριση εγκαταστάσεων, μπορείτε πάντα να βασίζεστε στο εκτενές δίκτυο πρακτορείων μας που εξαπλώνεται σε όλη την Ασία, Αφρική και Ευρώπη. Μεταφορές και Logistics

Οι κορυφαίες εταιρείες στον τομέα των μεταφορών στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, όπως η RTA, η Emirates Transport, η Massar, η Sharjah Public Transport, η Cars Taxi, η Tawasul Taxi, η Dubai Taxi Corporation κ.ά., μας εμπιστεύονται για στελέχωση επαγγελματικού προσωπικού. Προσλαμβάνουμε τόσο τοπικά όσο και από το εξωτερικό για τους πελάτες μας, ανάλογα με τις ανάγκες τους. Οι σύμβουλοί μας έχουν υψηλή εμπειρία στην πρόσληψη εργατικού δυναμικού για τον τομέα των Μεταφορών και της Logistics. Έχουμε προσλάβει χιλιάδες οδηγούς, μηχανικούς και τεχνικούς για μερικές από τις κορυφαίες εταιρείες ταξί και δημόσιων μεταφορών στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, όπως η RTA, η Metro Taxi, η Emirates Transport Taxi, η Tawasul Taxi, η Ajman Public Transport κ.ά. Προσλαμβάνουμε τόσο τοπικά όσο και από το εξωτερικό, όπως Ινδία, Νεπάλ, Μπανγκλαντές, Νιγηρία, Ουγκάντα, Κένυα κ.ά., για όλες τις εξειδικευμένες κατηγορίες εργαζομένων για κορυφαίες εταιρείες στον τομέα των μεταφορών σε Ευρώπη και Ασία.

Γαλακτοβιομηχανία – Γαλακτοκομία – Παραγωγή τροφίμων

Είμαστε ένα από τα κορυφαία γραφεία πρόσληψης και προσωπικού σε ολόκληρα τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για εταιρείες FMCG, Γαλακτοκομίας και Παραγωγής Τροφίμων. Οι έμπειροι σύμβουλοί μας διαθέτουν ισχυρή γνώση της αγοράς και αναλυτικές πληροφορίες σε ολόκληρο τον κλάδο των FMCG, Γαλακτοκομίας και Παραγωγής Τροφίμων. Η εκτενής εσωτερική βάση δεδομένων υποψηφίων μας και το παγκόσμιο δίκτυο πρακτορείων μας μας παρέχουν πρόσβαση σε εκατομμύρια καταρτισμένων και έμπειρων υποψηφίων σε αυτούς τους τομείς. Μπορούμε να προσλάβουμε τοπικά, καθώς και από το εξωτερικό, ανάλογα με τις ανάγκες σας, και να φροντίσουμε για την πλήρη διαδικασία της πρόσληψης από το εξωτερικό σύμφωνα με το σχέδιο πρόσληψής σας. Μέχρι στιγμής, έχουμε προσλάβει για πολλές κορυφαίες εταιρείες γαλακτοκομίας και FMCG σε ολόκληρα τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στη Ρουμανία και τώρα και στην Ελλάδα.

Υγεία

Ο τομέας της υγείας έχει συνεχή ανάγκη εξειδικευμένων επαγγελματιών υγείας. Οι έμπειροι επαγγελματίες μας έχουν παγκόσμια επαφή και διασυνδέσεις με εξειδικευμένους επαγγελματίες που εργάζονται στον τομέα της υγείας σε ολόκληρη την Ασία, την Αφρική και την Ανατολική Ευρώπη. Διαθέτουμε εσωτερική βάση δεδομένων εξειδικευμένων επαγγελματιών υγείας καθώς και ισχυρό δίκτυο πρακτορείων σε διάφορες χώρες, με εκτεταμένο πλήθος εξειδικευμένων και έμπειρων υποψηφίων.Η ομάδα των συνεργατών μας στην πρόσληψη υγειονομικού προσωπικού, με πολλά χρόνια εμπειρίας στην πρόσληψη υγειονομικού προσωπικού, είναι πλήρως εξοπλισμένη να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη ζήτηση των πελατών μας για εξειδικευμένα επαγγελματικά στελέχη στον τομέα της υγείας.

Πετρέλαιο – Φυσικό Αέριο

Ο τομέας του πετρελαίου και του φυσικού αερίου είναι ένας από τους μεγαλύτερους εργοδότες. Κάθε χρόνο, αυτός ο τομέας προσλαμβάνει εκατοντάδες χιλιάδες καταρτισμένους επαγγελματίες τόσο τοπικά όσο και από όλο τον κόσμο. Στην "Expert" οι σύμβουλοί μας είναι καλά εξοπλισμένοι και έχουν υψηλή εμπειρία για να προσλάβουν τα κορυφαία ταλέντα τόσο τοπικά όσο και από το εξωτερικό, για τις εταιρείες πετρελαίου και φυσικού αερίου. Είμαστε μία από τις κορυφαίες εταιρείες παροχής λύσεων εργατικού δυναμικού στον τομέα του πετρελαίου και του φυσικού αερίου σε πολλές χώρες και η ομάδα μας έχει χρόνια εμπειρία στον εντοπισμό των καταλληλότερων υποψηφίων σε ολόκληρο τον κόσμο. Προσλαμβάνουμε για θέσεις στους τομείς της Διανομής, της Κατασκευής, της Επεξεργασίας, του LNG (υγροποιημένου φυσικού αερίου) και της Εξόρυξης, παρέχοντας προσωπικό μηχανικής και τεχνικής υποστήριξης για μερικές από τις κορυφαίες εταιρείες πετρελαίου και φυσικού αερίου στη Μέση Ανατολή. Βιομηχανικός κλάδος

Ο τομέας της βιομηχανίας εξελίσσεται συνεχώς και οι φιλικές προς τους επενδυτές οικονομικές πολιτικές της κυβέρνησης έχουν επιτύχει μεγάλη επιτυχία στο να προσελκύσουν μεγάλες επενδύσεις από το εξωτερικό σε αυτόν τον τομέα. Αυτός ο τομέας προσλαμβάνει χιλιάδες ειδικευμένους επαγγελματίες από περισσότερες από 200 χώρες. Για τις βιομηχανικές εταιρείες, μπορούμε να προσλάβουμε τόσο τοπικά όσο και από το εξωτερικό. Με την ομάδα μας από υψηλά έμπειρους συμβούλους, προσλαμβάνουμε για μια ευρεία γκάμα θέσεων, συμπεριλαμβανομένων θέσεων διευθυντών παραγωγής, θέσεων ελέγχου ποιότητας, θέσεων ασφαλείας στη βιομηχανία, θέσεων παραγωγικών εργαζομένων, χειριστών μηχανημάτων, θέσεων εφοδιαστικής αλυσίδας υλικών, θέσεων ελεγκτών κόστους, θέσεων ελέγχου βιομηχανικής αυτοματοποίησης κ.ά.

Η ομάδα των ειδικών συμβούλων μας προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις πρόσληψης και είναι μόνο ένα τηλεφώνημα μακριά για να συζητήσετε την ενδεχόμενη συνεργασία σας με εμάς.
Λιανικό Εμπόριο, Φιλοξενία και Εστίαση Η Ελλάδα, ως κορυφαίος προορισμός τουρισμού, προσελκύει εκατομμύρια τουρίστες κάθε χρόνο, οι οποίοι απαιτούν από τον τομέα του Λιανικού Εμπορίου, της Φιλοξενίας και της Εστίασης να προσλάβει χιλιάδες εξειδικευμένους επαγγελματίες για την εξυπηρέτησή τους. Με εμπορικά κέντρα και ξενοδοχεία παγκόσμιας κλάσης, υπάρχει πάντα μεγάλη ζήτηση για εξειδικευμένους επαγγελματίες σε αυτόν τον τομέα. Η ομάδα των έμπειρων συμβούλων μας αναλαμβάνει την πρόσληψη επαγγελματιών του είδους τόσο στο Λιανικό Εμπόριο όσο και τη Φιλοξενία. Η εσωτερική μας βάση δεδομένων με έμπειρους υποψηφίους, σε συνδυασμό με το διεθνές δίκτυο των πρακτορείων μας, μας παρέχει πρόσβαση σε εκατομμύρια υποψηφίους σε όλο τον κόσμο. Μπορούμε να προσλάβουμε τόσο τοπικά όσο και από το εξωτερικό, κορυφαίους εργαζομένους σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών μας. Μέχρι στιγμής, έχουμε επιτύχει την πρόσληψη χιλιάδων υποψηφίων για τους πελάτες μας στον τομέα του Λιανικού Εμπορίου και της Φιλοξενίας.

Πληροφορική & Τηλεπικοινωνίες

Στην "Expert", η ομάδα μας από έμπειρους συμβούλους έχει ειδίκευση στην πρόσληψη του κατάλληλου υποψηφίου για τους πελάτες μας στον τομέα της πληροφορικής. Η εσωτερική μας βάση δεδομένων και το παγκόσμιο δίκτυο των πρακτορείων μας μας παρέχουν πρόσβαση σε ένα ευρύ πεδίο δεδομένων που περιλαμβάνει υψηλά έμπειρους και εξειδικευμένους υποψηφίους που είναι διαθέσιμοι τόσο τοπικά όσο και στο εξωτερικό.

Τραπεζικές και Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες
Παγκοσμίως, ο τομέας τραπεζικής και οικονομικών έχει δει πολλές αναταράξεις του τελευταίου χρόνου. Πολλές συγχωνεύσεις και εξαγορές έχουν λάβει χώρα στη βιομηχανία τραπεζικής, ταυτόχρονα πολλές τράπεζες έχουν επιλέξει να ψηφιοποιήσουν τα υποκαταστήματά τους. Αυτό αφενός έχει οδηγήσει σε πολλές απώλειες θέσεων εργασίας, ταυτόχρονα όμως έχει δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας για υπαλλήλους με τεχνικές γνώσεις. Στην "Expert" έχουμε προσλάβει για πολλές τράπεζες και χρηματοοικονομικά ιδρύματα τόσο σε θέσεις εξυπηρέτησης πελατών όσο και σε πίσω γραφεία σε πολλές χώρες της Ευρώπης, όπως και σε όλα τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Οι σύμβουλοί μας διαθέτουν εκτεταμένη εμπειρία και μια εσωτερική βάση δεδομένων με χιλιάδες εξειδικευμένους υποψηφίους στον τομέα τραπεζικής και χρηματοοικονομικής βιομηχανίας.

Συμβουλευτικές και Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Ανθρώπινου Δυναμικού
Στην "Expert" έχουμε προσλάβει για πολλές κορυφαίες εταιρείες που εξυπηρετούν τόσο θέσεις εισόδου όσο και ανώτερων στελεχών στον τομέα του Ανθρώπινου Δυναμικού. Η ομάδα μας από συμβούλους σάς προσφέρει υψηλά εξατομικευμένες λύσεις πρόσληψης για να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας για προσωπικό. Διαθέτουμε μια μεγάλη εσωτερική βάση δεδομένων με υποψηφίους που είναι διαθέσιμοι τοπικά για να ικανοποιήσουμε τις συγκεκριμένες απαιτήσεις εργασίας σας.

Η "Expert" έχει εμπειρία στον τομέα του Ανθρώπινου Δυναμικού, βοηθώντας επιχειρήσεις να αναπτυχθούν. Για μια επεκτάσιμη, συμμορφωμένη λειτουργία ανθρώπινων πόρων, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να προσλάβετε προσωπικό στο εξωτερικό με ομαλό και επαγγελματικό τρόπο. Η "Expert" αναλαμβάνει όλη την διαδικασία που στοχεύει στην επικερδή ευκαιρία για την επιχείρησή σας να ακμάσει σε αυτήν την ανταγωνιστική αγορά.

H EXPERT RECRUITMENS ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ως ηγετική δύναμη στον κλάδο των προσλήψεων, η Expert Recruitments κατέφτασε μόλις στην Ελλάδα και ανυπομονεί να διευρύνει με ευκαιρίες συνεργασίας δυναμικές εταιρείες όπως η δική σας. Στην Expert Recruitments, διαθέτουμε πλούσια εμπειρία και επιτυχία στην παροχή κορυφαίων υπηρεσιών στελέχωσης προσωπικού. Με το αποδεδειγμένο ιστορικό μας στη Μέση Ανατολή και την Ευρώπη, είμαστε έτοιμοι να επαναπροσδιορίσουμε τις λύσεις εργατικού δυναμικού στην Ελλάδα.

-Γιατί να συνεργαστείτε με την Expert Recruitments;

  1. Παγκόσμια εμπειρογνωμοσύνη με τοπική διορατικότητα: Επωφεληθείτε από τη διεθνή μας εμπειρία
  2. Προσαρμοσμένες λύσεις προσλήψεων: Ειδικευόμαστε στη δημιουργία εξατομικευμένων στρατηγικών προσλήψεων που ευθυγραμμίζονται με τις μοναδικές ανάγκες και τους στόχους της εταιρείας σας.
  3. Αριστεία στον κλάδο: Η επιτυχία σας εκτείνεται σε διάφορους τομείς, γεγονός που σας καθιστά καλά εξοπλισμένους για να αντιμετωπίσουμε σας ειδικές προκλήσεις του κλάδου σας.